Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί “cookies” προκειμένου να προσφέρει ένα αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες και χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας, αποδέχεσθε τη χρήση τους και συμφωνείτε με την Πολιτική απορρήτου και τους Όρους χρήσης

ResQMe Μπρελόκ/ Εργαλείο Απεγκλωβισμού

ResQMe Μπρελόκ/ Εργαλείο Απεγκλωβισμού

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Προβολές: 4005
  • Κατηγορίες: Εργαλεία  Μπρελόκ 
  • Κατασκευαστής: Resqme Inc
  • Κωδικός Προϊόντος: resqme
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 15,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 15,90€

Διαθέσιμες Επιλογές

Τι είναι το ResQMe

Το ResQMe™ είναι ένα μοναδικό φορητό εργαλείο ασφάλειας που κατασκευάζεται στις ΗΠΑ και συνδέεται με το μπρελόκ των κλειδιών του αυτοκινήτου σας. Αυτό το καινοτομικό εργαλείο δίνει την δυνατότητα στους επιβαίνοντες να διαφύγουν αποτρέποντας τον εγκλωβισμό τους μέσα σε οχήματα. Σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί; Όταν εγκλωβιστείτε στο όχημα, είτε μέσα σε νερό είτε φεύγοντας από το δρόμο (π.χ. λόγω ολισθηρού οδοστρώματος). Επίσης είναι πολύ χρήσιμο και για τη διάσωση των ανηλίκων επιβατών.


Τρόπος χρήσης
Τραβήξτε το προστατευτικό κάλυμμα από το εργαλείο για να αποκαλυφθεί η λεπίδα. Αγκιστρώστε  το ResQMe™ πάνω στη ζώνη ασφαλείας και σύρετε το διαγωνίως. Για να ενεργοποιήσετε τον θραύστη κρυστάλλων, απλά σπρώξτε την μαύρη κεφαλή του πίσω τμήματος του εργαλείου πάνω στο πλευρικό παράθυρο έως ότου απελευθερωθεί η καλυμμένη και οπλισμένη με ελατήριο ακίδα και σπάσει το κρύσταλλο του παραθύρου.
Επιπλέον, το ResQMe™ είναι επαναχρησιμοποιήσιμο! Η ακίδα του ResQMe™ επανοπλίζεται αυτόματα και μπορεί να ξανά χρησιμοποιηθεί πολλές φορές. Η λεπίδα είναι εξαιρετικής ανθεκτικότητας και μπορεί εύκολα να κόψει πάρα πολλές ζώνες ασφαλείας.


Το ResQMe™  έχει δοκιμαστεί εκτενώς, είναι πιστοποιημένο και έχει λάβει πολλές διακρίσεις!
Το ResQMe™  έχει δοκιμαστεί και εγκριθεί παγκοσμίως από πολλούς δημόσιους οργανισμούς ασφαλείας όπως αστυνομικά τμήματα, πυροσβεστικές υπηρεσίες και παραϊατρικά τμήματα.  Σε πολλές χώρες έχει προταθεί σαν υποχρεωτικός εξοπλισμός για σώματα ασφαλείας. Το ResQMe™  έχει βραβευθεί για την μοναδικότητα του και επίσης έχει πιστοποιηθεί με το CE και την Γερμανική ΤUV. Έχει κερδίσει διακρίσεις στην έκθεση INPEX στις ΗΠΑ, στην PromZ στην Ολλανδία και στην VPCD στη Γαλλία. Το κέντρο δημόσιας ασφάλειας στο Key West της Φλόριντα, που εκπαιδεύει όλους του θαλάσσιους διασώστες στις ΗΠΑ το συστήνει ανεπιφύλακτα μετά από εκτενείς δοκιμές υπό το νερό.


Διαθέσιμα χρώματα:
- Μαύρο
- Μπλε
- Πορτοκαλί
- Κίτρινο
- Πράσινο
Ετικέτες: ResQMe, Resque me